Zespół Szkół Spożywczych, Chemicznych i Ogólnokształcących im. Marii Curie - Skłodowskiej
ADRES: ul. Kraszewskiego 3, 37-500 Jarosław, woj. podkarpackie e-mail: zsschiosekretariat@interia.eu tel/fax: 16-6216414
SI-2/2019
Wykaz kwalifikacji na kierunkach

VII LICEUM | oddziały - 1 | nowości/innowacje - 1

Liceum Ogólnokształcące (LO) - z rozszerzonym językiem angielskim,językiem polskim i informatyką. Program nauczania w ramach przedmiotów rozszerzonych dostosowany do założeń innowacji “Social Media Marketing”.

TECHNIKUM Nr 1 | kierunki - 6 | innowacje - 6

Technik technologii żywności (Tt) - SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych, SPC.07 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych. Technik analityk (Ta) - CHM.03 Przygotowywanie sprzętu, odczynników chemicznych i próbek do badań analitycznych CHM.04 Wykonywanie badań analitycznych. Technik żywienia i usług gastronomicznych (Tż) - HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Technik hotelarstwa (Th) - HGT.03 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie HGT.06 Realizacja usług w recepcji. Technik usług fryzjerskich (Tf) - FRK.01 Wykonywanie usług fryzjerskich, FRK.03 Projektowanie i wykonywanie fryzur. Technik usług kelnerskich (Tk) - HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich HGT.11 Organizacja usług gastronomicznych.

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA Nr 2 | zawody - 5 | nowości - 0

Kucharz (k) - HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań. Cukiernik (c) - SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych. Przetwórca mięsa (w) - SPC.04 Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych. Fryzjer (f) - FRK.01 Wykonywanie usług fryzjerskich. Kelner (b) - HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich. Zajęcia uzupełniające i dodatkowe na Platformie MOODLE
B T L
ZSSChiO w Jarosławiu
>>> Serwis mobilny ZSSChiO - faza testów <<<
Edycja 1/2019
VII LICEUM
Liceum Ogólnokształcące (LO) - z rozszerzonym językiem angielskim, językiem polskim i informatyką. Program nauczania w ramach przedmiotów rozszerzonych dostosowany do założeń innowacji “Social Media Marketing”. -----------------------------------------------------------------------------------------------
TECHNIKUM Nr 1
Technik technologii żywności (Tt) SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych, SPC.07 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych.
Technik analityk (Ta) CHM.03 Przygot.sprzętu, odczynników chemicznych i próbek do badań analitycznych CHM.04 Wykonywanie badań analitycznych.
Technik żywienia i usług gastronomicznych (Tż) HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań, HGT.12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.
Technik hotelarstwa (Th) HGT.03 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, HGT.06 Realizacja usług w recepcji.
Technik usług fryzjerskich (Tf) FRK.01 Wykonywanie usług fryzjerskich, FRK.03 Projektowanie i wykonywanie fryzur.
Kelner (Tk) HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich, HGT.11 Organizacja usług gastronomicznych. ----------------------------------------------------------------------------------------------- BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA Nr 2 Kucharz (k) - HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań. Cukiernik (c) - SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych. Przetwórca mięsa (w) - SPC.04 Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych. Fryzjer (f) - FRK.01 Wykonywanie usług fryzjerskich. Kelner (f) - HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich.